Fotografie | Zeefdrukken | Decoraties |

Grafisch ontwerp | Social Media |

Musings en meer

In My Dreams Design

Als een ervaren grafisch ontwerper alsmede een creatief persoon heb ik meerdere ‘outlets’ nodig. Naast mijn werk als grafisch ontwerper en social media assistent houd ik van reizen, fotografie, schrijven, schilderen en creëren in het algemeen. Op mijn site kun je werk vinden dat ik in opdracht heb gemaakt alsmede autonoom, handgemaakt werk, dat ik in gelimiteerde oplage verkoop in mijn webshop, op (kunst-)markten en galerieën in Nederland.

Grafisch Ontwerp

Ik kan verschillende items voor je ontwerpen: logos, visitekaartjes, brochures, boekomslagen, boekenleggers, promotioneel materiaal: zeg het maar.

Social media

Mijn werk voor diverse populaire sites alsmede voor welbekende individuen geeft me inzicht in de kracht van social media en hoe deze in te zetten voor je bedrijf.

Markten & Webshop

Waar kun je me vinden op de volgende markt, in welke winkels kun je mijn producten kopen en ontdek wat ik op het moment verkoop in mijn (etsy) webshop.

Producten

Decoraties voor je huis, limited edition zeefdrukken, t-shirts, tassen, kaarten, kalligrafie items, notebooks, stationery, tafeltjes, scrabble letters, keramiek veel meer! Alles uniek en geen massa productie.

Fotografie

Fotografie is een passie van me, net als reizen. Om het perfecte beeld te vinden en het in al zijn schoonheid te zien, krachtig en bijna altijd in zwart-wit.

Musings

Schrijven en in het bijzonder gedichten is al jaren een onderdeel van me. De essentie vinden en het verwerken in mijn ontwerpen geeft het een extra dimensie.

Ik vind alles wat met design te maken heeft geweldig: mode, interieurontwerp, grafisch ontwerp, fotografie en kunst.

Ik vind het geweldig om uit te zoeken wat mijn cliënten willen en het om te zetten tot een succesvol ontwerp die al hun verwachtingen vervult.

Uniek ontworpen producten

tevreden klanten

events in 2022

ideeën en meer

Werken voor (prijswinnende) schrijvers, bedrijven (klein of groot), bruidsparen & toekomstige ouders

Met meer dan 18 jaar ervaring in grafisch ontwerp kan ik je helpen met pakkende branding, exclustieve merken voor je winkel, promotiemateriaal en veel meer. Ik lees erg graag en ik ben vereerd om te mogen werken met een aantal grote internationale romance schrijvers. 

Design zit in mijn bloed

Op zoek naar een nieuwe huisstijl, een handgemaakte (kalligrafie-)bord, een leaflet, verpakking of boek? Ik help je graag.

Of ga je trouwen en ben je op zoek naar een uitnodiging met een persoonlijke touch, tafelkaartjes, borden voor de locatie of andere (handgemaakte) decoraties? Of misschien wordt je binnenkort ouder en wil je een geboortekaartje om het aan de wereld te verkondigen? Ik help je graag je droomkaartje te ontwerpen.

Mijn meest recente werk

Een kleine greep uit mijn laatste werk en de meest recente markten waar ik aan deelgenomen heb. Neem gerust contact met me op om te ontdekken wat ik voor jou kan ontwerpen.

Mijn Talenten

  • Adobe CC (indesign • Photoshop • Illustrator) – 90%
  • Wordpress – 77%
  • Kalligrafie – 85%
  • Nederlands – 95%
  • Grafisch ontwerp – 90%
  • Fotografie – 85%
  • Zeefdruk – 70%
  • Engels – 85%

Volg me op social media

Wholesale

Op zoek naar nieuwe producten om te verkopen in je winkel?Of misschien op zoek naar unieke producten die alleen bij jou te verkrijgen zijn? Ik maak graag op maat gemaakte producten voor je en heb een uitgebreide collectie unieke, limited edition producten voor je winkel. Wil je je klanten iets unieks bieden? Naast mijn ‘vaste’ producten maak ik ook graag iets heel speciaals op maat. Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden.

te koop bij

Van mijn klanten

Een paar erg aardige woorden van klanten waar ik mee werk.

“Sim heeft diverse items voor me ontworpen, waaronder de achtgrond en banner voor mijn Twitter en een serie kaarten die ik naar mijn lezers heb gestuurd. Ze is getalenteerd, professioneel, efficiënt en de kwaliteit van haar werk spreekt voor zich. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen.”

Sylvain Reynard

New York Times Bestselling Schrijver, Gabriel’s Inferno serie en de Florentine serie

“Sim heeft voor mij een prachtig logo gemaakt voor mijn fotografie werk. Ze was erg behulpzaam en gaf aandacht aan wat ik wilde. Het logo reflecteerd perfect mij en wat mijn werk voor staat. Ze leverder TOP service en ik ben ontzettend blij met het resultaat!”

Nicole Engelmann

Fotografe, Nicole Engelmann Photography

“Elke keer als ik ook maar IETS nodig heb wat grafisch ontwerp betreft, dan ga ik naar Sim. Punt. Ongeëvenaarde kwaliteit, creativiteit en ze doet haar werk ongelooflijk snel. Erg fijn om mee te werken.​”

Alice Clayton

New York Times Bestselling Schrijver, Cocktail serie en Redhead serie

“Sim leverde snelle en betrouwbare service. Er werd altijd rekening gehouden met onze wensen en we zijn erg tevreden met het resultaat. We kijken er naar uit om weer met In My Dreams Design te werken in de toekomst.”

Barbora

Eigenaar, Brötchen Skater Partyservice

Laten we aan iets nieuws beginnen
Kom kennismaken!

Je kunt ook altijd contact met me opnemen via social media. Ik probeer binnen een uur te antwoorden.

7 + 8 =

Privacy Preference Center