Over mij

Hi, Ik ben Simone

Geboren en getogen in Friesland, Nederland, dochter van een Nederlandse moeder en Indische vader. Mijn droom om mode ontwerpster te worden heb ik ingewisseld voor grafisch ontwerpster en heb gestudeerd aan de kunstacademie Minerva in Groningen. Na mijn opleiding heb ik gewerkt als ontwerper/art director bij verschillende bureaus. Tijdens mijn studie ontdekte ik mijn liefde voor fotografie , druk technieken, schilderen, styling en kalligrafie. Ik vind het geweldig om uit te zoeken wat mijn cliënten willen en het om te zetten tot een succesvol ontwerp die al hun verwachtingen vervult.

Naast grafisch ontwerp heb ik een uitgebreide ervaring in social media en webdesign. Ik werk als social media assistent voor wereld topmodel David Gandy. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van diverse populaire sites zoals Outlander Online en werk ik als vrijwilliger  voor de Nederlandse danswedstrijd-organisatie Soneo. Werken met een team van mensen en het werken achter de schermen is iets wat ik allemaal ontzettend graag doe. In de huidige economie is het belangrijk om een goede over all uitstraling te hebben over alle vormen van media. Als je op zoek bent naar een nieuwe huisstijl of een verfrissing van de huidige uitstraling, check dan mijn portfolio of neem contact met me op.

Creativiteit is een essentiële deel van mijn leven en ik vind alles wat met design te maken heeft geweldig: mode, interieurontwerp, grafisch ontwerp, fotografie en kunst. Reizen is als ademen voor me, net als schrijven, schilderen, muziek en het bezoeken van concerten. Ik ben een dierenmens, met een geadopteerde zwarte kater met de naam King Arthur. Ik hou van koken, eten, vrienden en herinneringen maken die je nooit zal vergeten.

Laten we aan iets nieuws beginnen
Kom kennismaken!

Je kunt ook altijd contact met me opnemen via social media. Ik probeer binnen een uur te antwoorden.

8 + 10 =